Meer ruimte met een uitbouw door AannemersbedrijfBodijn

Wilt u uw binnenruimte uitbreiden? Hoe anders dan met een stijlvolle uitbouw. Aannemersbedrijf Bodijn uit Leiden denkt al vanaf de planningsfase met u mee. Gaat het over een dakkapel, een serre, een uitbreiding van de keuken of een vergroting van de woonkamer? Wij zorgen voor een piekfijne aflevering van een ruimte waarin u gelukkig kunt zijn.

Haal buiten naar binnen met een serre

Meer licht binnen. Ruimte voor mooie planten. Het gevoel dat u buiten zit, maar toch gewoon lekker binnen zijn. Dat is de serre. Eén van de specialiteiten van Aannemersbedrijf Bodijn. Wordt een serre goed uitgedacht, dan heeft dit zelfs positieve invloed op uw energiekosten. De warmte van de zon komt het huis namelijk wel in, maar ontsnapt niet meer. En ’s zomers zet u hem lekker open.

Helderheid en strakke planning van begin tot eind

Vraagt u Aannemersbedrijf Bodijn uit Leiden om een offerte, dan komen we bij u langs om uw constructie te inventariseren. Wat zijn de sterke punten van het huis? Waar liggen kansen voor een uitbouw? Moet er iets veranderen in de bekabeling of het leidingwerk? Wij maken een plan en sturen u een offerte. Blijven uw wensen gelijk, dan wijken wij daar niet meer van af. En de oplevering zal een positieve verassing voor u zijn.

Meer weten?

Maak een afspraak

Aannemersbedrijf Bodijn werkt altijd volgens de afspraak. Het BouwGarant-keurmerk biedt u daarvoor garantie. De overeengekomen werkzaamheden komen helder op papier. En u krijgt 10 jaar garantie op het resultaat. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u een offerte voor uw verbouwing aanvragen?

Neem nu contact op