Onderhoudsvrije meranti kozijnen door AannemersbedrijfBodijn

Een historisch pand is niet alleen een woonhuis of bedrijfsruimte. Het is een verantwoordelijkheid. Uw acties bepalen de waarde van dit monument voor de toekomstige generaties. Zijn er verbouwingswerkzaamheden nodig, bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, dan is het zaak om de beste aannemer voor de klus te vinden. Aannemersbedrijf Bodijn uit Leiden weet precies hoe om te gaan met oude gebouwen. Het resultaat is een degelijk nieuw kozijn dat weer jarenlang bijdraagt aan de uitstraling van uw pand.

Klassieke hardhouten kozijnen

Een hardhouten kozijn gaat jarenlang mee en vergt amper onderhoud. Laat u deze kozijnen installeren door Aannemersbedrijf Bodijn, dan weet u zeker dat er met respect met uw pand wordt omgegaan. Uiteraard is het te leveren met FSC-keurmerk, dus nog duurzaam ook.De afspraken hebben we vooraf zwart-op-wit. Geen kans op misverstanden, dus.

Klassieke kozijnen geplaatst volgens hedendaagse standaard

U heeft vanaf dag 1 grip op de kosten. Als BouwGarant-aannemer bieden we u een offerte waar alle werkzaamheden duidelijk in staan aangegeven. Wijzigingen tussendoor liggen alleen bij u. We kunnen de afspraken natuurlijk altijd naar uw nieuwe wensen aanpassen. Al ons werk valt onder de BouwGarant-keurmerken.


Wilt u een offerte aanvragen? Daarvoor komen we naar u toe en we bekijken de situatie.

U heeft een klus?

Spreek hem met ons door