Uw verbouwing is bij ons in goede handen

Een slim uitgedachte verbouwing leidt tot waardestijging van uw huis. Een serre, bijvoorbeeld, of een dakkapel heeft vaak een goede invloed. Maar misschien wel belangrijker: u krijgt er meer woonplezier van. En dat is de investering altijd waard. Aannemersbedrijf Bodijn uit Leiden denkt met u mee over uw plan, en maakt uw ideeën tot de realiteit waar u het liefst in vertoeft.

Een interne verbouwing

Zowel voor bedrijven als particulieren maakt Aannemersbedrijf Bodijn nieuwe keukens, sanitaire ruimtes en andere praktische aanpassingen. Neem in een vroeg stadium contact met ons op, dan bieden we het advies waar u echt verder mee komt. We bekijken ter plaatse of de gewenste muur inderdaad kan worden verwijderd en hoe de bekabeling en buizen het beste kunnen worden verlegd. We vinden altijd een oplossing. Dan volgt de offerte, waar we niet meer zonder uw expliciete wens van afwijken.

Dakkapel met stijl

De zolderkamer biedt een kans bij uitstek om een nieuwe slaapkamer, werkruimte of gastenkamer te maken. En de investering die u maakt, krijgt u hoogstwaarschijnlijk terug in de waarde van het huis. Weinig reden, dus, om het niet te doen. Neem contact op met Aannemersbedrijf Bodijn als u serieuze plannen heeft voor uitbouw, en wilt dat uw plannen feilloos worden uitgevoerd.

Maak een afspraak

Aannemersbedrijf Bodijn werkt altijd volgens de afspraak. Het BouwGarant-keurmerk biedt u daarvoor garantie. De overeengekomen werkzaamheden komen helder op papier. En u krijgt 10 jaar garantie op het resultaat. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u een offerte voor uw verbouwing aanvragen?

Neem nu contact op